Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση καταστήματος με παράνομα «φρουτάκια»
Κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια» εντοπίστηκε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν επτά άτομα —τρεις εργαζόμενοι του χώρου (ο προσωρινά υπεύθυνος και δύο υπάλληλοι) και τέσσερις πελάτες— ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, ανάλογα με τον βαθμό εμπλοκής τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τον αντίστοιχο εξοπλισμό, ο κεντρικός server μέσω του οποίου διοχετεύονταν τα τυχερά παίγνια, καθώς και το ποσό των 505 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
- 45 λεπτά πριν Εξωδικαστικός: «Κούρεμα» και έως 25 χρόνια για την αποπληρωμή – Ρεκόρ στις ρυθμίσεις χρεών
- 45 λεπτά πριν Τέλος στο «λάδωμα» για τα διπλώματα; Οι 6 μεγάλες αλλαγές που φέρνει το υπουργείο
- 1 ώρα πριν Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για έναν ύπνο μέσα στην ημέρα








