Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 19χρονος που κατηγορείται για βιασμό
Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 19χρονος που κατηγορείται από 15χρονη για σεξουαλικές πράξεις χωρίς τη συναίνεσή της.
Δείτε επίσης:ΔΥΠΑ – Εκπαιδευτικοί: Αναρτήθηκαν νέοι πίνακες
Ο 19χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για βιασμό, αρνήθηκε κατά την απολογία του την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της ανήλικης.
Μετά την απολογία του ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή, αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης επικοινωνίας με την 15χρονη.
Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος. Η 15χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι ενώ γνωρίζονταν, εκείνος προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Η ανήλικη κατέθεσε ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές πράξεις που δεν επιθυμούσε, ενώ ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις και τονίζει πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.
- 6 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 7 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 7 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








