Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πήδηξαν από το μπαλκόνι για να γλιτώσουν – Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο διαρρήκτες τραυματίστηκαν προσπαθώντας να διαφύγουν από διαμέρισμα, πηδώντας από το μπαλκόνι!
Δείτε επίσης:Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2025: Βγήκε η εγκύκλιος – Ποιοι συμμετέχουν
Οι δράστες, ηλικίας 41 και 44 ετών, είχαν προηγουμένως εισβάλει σε οικία απ’ όπου και αφαίρεσαν ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, προτίμησαν να ριψοκινδυνεύσουν ένα άλμα στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Στο νοσοκομείο οι δύο από τους τρεις – Εντοπίστηκε και συνεργός
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου ο ένας εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη ενός τρίτου άνδρα, επίσης 41 ετών, ο οποίος βρισκόταν εκτός της πολυκατοικίας, μέσα σε αυτοκίνητο, και φέρεται να περίμενε τους συνεργούς του για να διαφύγουν μαζί.
Τα ευρήματα και οι κατηγορίες
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, στην κατοχή των τριών συλληφθέντων — όλοι με καταγωγή από τη Γεωργία — βρέθηκαν:
- Το κλεμμένο μαργαριταρένιο κόσμημα
- Διαρρηκτικά εργαλεία
- Τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους επικοινωνίες
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
- 3 λεπτά πριν Μεταβολή εξπρές στον καιρό: Πού θα βρέξει σήμερα 05/06
- 8 λεπτά πριν Επίδομα θέρμανσης: Η υποχρέωση που πρέπει να τηρούν οι δικαιούχοι για 5 χρόνια
- 18 λεπτά πριν Σύνταξη μη μισθωτών: τι πρέπει να ξέρουν επαγγελματίες και αγρότες πριν υποβάλουν αίτηση
















