Θέσεις για πέντε ειδικότητες στην ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

Δείτε περιοχές - Στείλτε το βιογραφικό σας
Στην πρόσληψη υπαλλήλων πέντε ειδικοτήτων προχωράει η αλυσίδα super market ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

Με υπαλλήλους πέντε διαφορετικών ειδικοτήτων ενισχύεται η αλυσίδα καταστημάτων super market "ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός".

Αναλυτικά ζητούνται:

  • Υποδιευθυντές (Μέγαρα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη) - Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), προϋπηρεσία στον χώρο του λιανεμπορίου και ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξης στόχων, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, οργανωτικές και ηγετικές δεξιότητες, εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε καταστήματα λιανικής, ανάπτυξη πρωτοβουλιών και επίλυση προβλημάτων, πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ, γνώση Αγγλικών, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Πωλητές/Ταμίες (Χαλάνδρι, Αίγινα, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Άργος, Σπέτσες, Παλαιό Φάληρο, Εύοσμος Θεσσαλονίκης. Γρεβενά) - Απολυτήριο Λυκείου, επικοινωνιακές ικανότητες, υπευθυνότητα, εμπειρία στον χώρο του λιανεμπορίου, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Πωλητές Κρεοπωλείου (Καισαριανή, Αίγινα, Γαλάτσι, Κυψέλη) - Απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα κρεοπώλη, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση
  • Προσωπικό Πώλησης για το Τμήμα Αλλοιωσίμων Τυριά/ Αλλαντικά (Γλυφάδα, Δίου Ολύμπου, Άγιος Δημήτριος, Κορυδαλλός, Νέα Σμύρνη) - Επικοινωνιακές ικανότητες, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Αποθηκάριοι/Οδηγοί (Κολωνός, Πέραμα, Κόρινθος, Ίλιον) - Απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα οδήγησης Β’ Κατηγορίας (για οδηγούς), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση ή σε περιβάλλον αποθήκης, οργανωτικές δεξιότητες, επαγγελματισμός

Πατήστε ΕΔΩ για να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Λίγα λόγια για την αλυσίδα

Η ιστορία της αλυσίδας ξεκινά από το 1948 όταν ο κύριος Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα.

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της περιοχής, αλλά και του ανθρώπου σε βάθος χρόνου, οραματίστηκε τη δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου.

Η επιθυμία του να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, και έχοντας τη στήριξη της, τον οδήγησε στη δημιουργία και άλλων καταστημάτων στην περιοχή.

Η ιστορία συνεχίζεται όταν τα παιδιά του, οι Άγγελος, Νεκτάριος και Δημήτρης Κρητικός, δημιουργούν το πρώτο μεγάλο κατάστημα στην Αίγινα το 1983.

Η ΑΝΕΔΗΚ ιδρύεται το 1996.

Το 2000 η αλυσίδα ξεπερνάει τα όρια της Αίγινας και επεκτείνεται στον Αργοσαρωνικό με 5 νέα καταστήματα.

Το 2007 ιδρύεται το 1ο κέντρο διανομής στην Μαγούλα Αττικής με σκοπό να εξυπηρετήσει την ανάπτυξη αλλά και την επέκταση της αλυσίδας σε νέες περιοχές.

Τα αμέσως επόμενα χρόνια, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μέσω εξαγορών και δημιουργίας νέων καταστημάτων, επεκτείνεται στην Κορινθία, Αργολίδα, Εύβοια αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επιπλέον, εισέρχεται στην Αττική μέσω της ανάπτυξής ενός ευέλικτου μοντέλου συνεργασίας Franchise με την επωνυμία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟP MARKET.

Οι ισχυρές βάσεις και η υγιής οικονομική κατάσταση οδηγούν την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο να αναπτύσσει με σταθερά βήματα τη δραστηριότητά της σε πολλές γειτονιές της Ελλάδας.

Στις αρχές του 2017, η είσοδος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο μετοχικό κεφάλαιο της αλυσίδας «ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ», η οποία δραστηριοποιείται στους Νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, ήταν το πρώτο βήμα για την άνοδο της στην Βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της στη Δυτική Μακεδονία με 35 επιπλέον καταστήματα.

Τον Ιούλιο του 2017 αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της αλυσίδας CRM–ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη. Η αλυσίδα αριθμεί 92 συνδεδεμένα μέλη και λειτουργεί μέσω συμβάσεων δικαιόχρησης.

Επιπλέον, στα τέλη του 2017 εισήλθε στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση σε ένα διευρυμένο κωδικολόγιο προϊόντων.

Το 2018 εξαγόρασε τα supermarket ΜΕΡΙΜΝΑ στην Αττική, ενώ το 2019 ενίσχυσε την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη εξαγοράζοντας την αλυσίδα ΜΑΚΟ, που διέθετε δίκτυο 11 καταστημάτων.

Αντίστοιχα το 2020 η αλυσίδα πρόσθεσε στο δίκτυο της ακόμη 11 καταστήματα.

Από 1/1/2021, ύστερα από μια δεκαετή, πολύ επιτυχημένη και δημιουργική σύμπλευση με την οικογένεια του ΕΛΟΜΑΣ, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζει αυτόνομα με σκοπό την επέκταση της.

Ταυτόχρονα, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ υλοποιώντας το επενδυτικό και αναπτυξιακό της πλάνο, προέβη στην απόκτηση ποσοστού 49% της θυγατρικής CRM Αριάδνη, η οποία εδρεύει στους Μαλάδες Ηρακλείου Κρήτης εξυπηρετώντας πάνω από 140 καταστήματα και κατέχοντας πλέον το 100% των μετοχών της.

Σήμερα, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ :

  • Λειτουργεί περισσότερα από 370 καταστήματα
  • Διαθέτει 6 κέντρα διανομής
  • Απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζομένους
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram