Θέσεις εργασίας στην Αθήνα από την TESLA

Δείτε τις επόμενες κινήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, λίγο μετά την είσοδό της στη χώρα
Στην πρόσληψη νέων στελεχών αναμένεται να προχωρήσει η TESLA

Στην πρόσληψη νέων στελεχών, σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της επίσημης λειτουργίας της στη χώρα, προχωράει η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla.

Η Tesla, εκτός από την φήμη της στον τομέα των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, έχει δημιουργήσει ήδη μια δική της εταιρική κουλτούρα η οποία διαφέρει από αυτή των παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της εταιρείας που στεγάζεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 7 στο Μαρούσι και με την πρώτη της έκθεση σε λειτουργία, αναμένεται να στελεχωθεί για την αντιμετώπιση των εποχικών επιχειρηματικών αναγκών της αλλά και για τις μελλοντικές, που αναμένεται να προκύψουν από την περαιτέρω ανάπτυξή της..

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία αναζητά νέους συνεργάτες με σκοπό να στελεχωθεί από ανθρώπους που να θέλουν να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του link: Tesla Advisor, Athens

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram