Θεοχάρης: Ο τουρισμός μπορεί να ανοίξει και πριν τις 14 Μαΐου

Όλα όσα ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού
Μήνυμα ασφαλούς ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας έστειλε μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Μήνυμα ασφαλούς ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας έστειλε  μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Το μήνυμα του υπουργού Τουρισμού

Ο κ. Θεοχάρης, αφού κάνει εκτενή αναφορά στο Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, που όπως εξηγεί, θα συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της ροής εισερχομένων τουριστών στη χώρα, αφήνει μια αχτίδα αισιοδοξίας οι ελεύσεις ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα να είναι και πριν την 14η Μαίου. «Αν όλα εξελιχθούν καλά στο μέτωπο του Covid-19, με την πρώτη χαραμάδα, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να υποδεχτεί τουρίστες και νωρίτερα», αναφέρει και προσθέτει ότι το υπουργείο συζητά για σταδιακή απελευθέρωση των ταξιδιών από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τη Σερβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram