Θανατηφόρο τροχαίο στο Διδυμότειχο

Θανατηφόρο τροχαίο στο Διδυμότειχο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 5:30 το πρωί, στον κόμβο Θυρέας, επί του κάθετου οδικού άξονα Αρδανίου – Ορμενίου, στο Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα φορτηγό όχημα που κινούνταν προς Διδυμότειχο και ήταν φορτωμένο με οικοδομικά υλικά, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα Ι.Χ. επιβατικό που κατευθυνόταν προς Ορεστιάδα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο 39χρονος οδηγός του Ι.Χ. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η σύγκρουση προκάλεσε την ανατροπή του φορτηγού, με αποτέλεσμα να χυθεί μεγάλη ποσότητα αμμοχάλικου στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά μέσω του παράδρομου Θυρέας για όσους κατευθύνονται προς Ορεστιάδα, και μέσω Πυθίου για όσους κινούνται προς Διδυμότειχο.

Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία καθαρισμού, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version