Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: 26χρονος σκοτώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: 26χρονος σκοτώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τροχαίο δυστύχημα με τραγική κατάληξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κρήτη, με θύμα έναν 26χρονο άνδρα βουλγαρικής καταγωγής.

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 5:00 π.μ., στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε δύο ώρες αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Στο όχημα επέβαινε και η 25χρονη φίλη του, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε για νοσηλεία.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version