Θανατηφόρο ατύχημα στο Ρέθυμνο: Εργολάβος 50 ετών έπεσε από σκαλωσιά
Ένας άνδρας περίπου 50 ετών, εργολάβος στο επάγγελμα, έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας (20/10) μετά από πτώση από μεγάλο ύψος σε σκαλωσιά, ενώ εργαζόταν σε δική του ιδιοκτησία.
Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση και, παρά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, κατέληξε.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο η πτώση να προκλήθηκε από κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
- 3 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η 29χρονη για την επίθεση με δύο μαχαίρια στον σύντροφό της – Στο Παπανικολάου ο 24χρονος
- 7 λεπτά πριν Ζαχάρω: 46χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για απόπειρα βιασμού – Συνελήφθη ο 52χρονος
- 9 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Στα Ιταλικά εξετάζονται σήμερα (24/6) οι υποψήφιοι – Πότε βγαίνουν οι βαθμολογίες
















