«Θα τη βαφτίσω Αλεξάνδρα»: Η Καινούργιου θα δώσει στο μωρό της το όνομα της Νικολαΐδου

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή Super Katerina, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα δώσει στην κόρη της όταν γεννηθεί.
Η παρουσιάστρια γνωστοποίησε ότι το παιδί της θα πάρει δύο ονόματα: Πολυξένη – Αλεξάνδρα. Το πρώτο είναι το όνομα της πεθεράς της, ενώ το δεύτερο αποτελεί φόρο τιμής στην κολλητή της φίλη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.
Όπως περιέγραψε, την ημέρα που έλαβε το θετικό αποτέλεσμα από τη χοριακή εξέταση, βρισκόταν στην Πάρο. Την ίδια περίοδο, η φίλη της νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο πριν πέσει ξανά σε κώμα, η Αλεξάνδρα επικοινώνησε μαζί της, σε μια στιγμή που έμελλε να χαραχτεί βαθιά μέσα της.
«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα μέσα μου ότι το όνομά της πρέπει να ζήσει μέσα από το παιδί μου», ανέφερε συγκινημένη. Όπως αποκάλυψε, είχε ζητήσει από την αδερφή της φίλης της να της ψιθυρίσει στη ΜΕΘ ότι το παιδί θα πάρει το όνομά της, πιστεύοντας πως θα το καταλάβει.
- 38 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν













