Θ. Πλεύρης: Διαγράφονται τα πρόστιμα για όσους άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν

Τα χρήματα θα τους επιστραφούν σημειώνει ο υπουργός Υγείας
Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, τα πρόστιμα στους ανεμβολιάστους άνω των 60 θα διαγραφούν, αν δρομολόγησαν στη συνέχεια τη διαδικασία εμβολιασμού

Τέλος και επίσημα στα πρόστιμα των 100 ευρώ για όσους πολίτες άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν σε δεύτερο χρόνο έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Στην πορεία της πανδημίας του κορονοϊού και των εμβολιασμών αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, τα πρόστιμα στους ανεμβολιάστους άνω των 60 θα διαγραφούν, αν δρομολόγησαν στη συνέχεια τη διαδικασία εμβολιασμού.

Επιστροφές χρημάτων

Ειδικότερα, ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε για το εμβόλιο και τα πρόστιμα ότι "είμαστε στην λύση του θέματος με τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους που εκ των υστέρων εμβολιάστηκαν. Υπάρχουν διαδικαστικά θέματα για να λυθεί. Σε αυτούς τους 300.000 πολίτες, οι οποίοι εμβολιάστηκαν και είχαν πληρώσει το πρόστιμο, αυτό θα διαγραφεί και τα χρήματα θα τους επιστραφούν. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα".

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ: Έτσι θα κερδίσετε μόρια για 3.720 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram