Τελευταίο αντίο στον 17χρονο Νίκο Παλάσκα – Στα λευκά η Αγία Παρασκευή στον Βόλο
Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 17χρονου Νίκου Παλάσκα, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Βόλο. Ο άτυχος έφηβος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία της πόλης, ύστερα από ρήξη ανευρύσματος που προκάλεσε βαριά εγκεφαλική αιμορραγία.
Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του βρίσκονται σε σοκ από τον ξαφνικό χαμό του, ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr, φίλοι του 17χρονου πραγματοποίησαν συγκινητική πορεία με μηχανάκια, φορώντας λευκά μπλουζάκια. Η πομπή πέρασε από κεντρικό δρόμο του Βόλου για να καταλήξει στον ναό, όπου και τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.
Ο Ιερός Ναός ήταν γεμάτος από στεφάνια και έξω από αυτόν υπήρχαν λευκές μπομπονιέρες, σύμφωνα με το θρησκευτικό έθιμο που ακολουθείται όταν φεύγουν πρόωρα από τη ζωή νέοι άνθρωποι, που δεν πρόλαβαν να παντρευτούν.
- 10 λεπτά πριν Ασφάλεια στα ΜΜΜ: Το πρόγραμμα «Αριάδνη» στην υπηρεσία των πολιτών
- 14 λεπτά πριν Κρίσιμες ώρες για τον 4χρονο από την Καστοριά: Διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο μετά από πνιγμό σε πισίνα
- 27 λεπτά πριν Ρόδος: 17χρονη καταγγέλλει πολύωρο ξυλοδαρμό από τον 23χρονο σύντροφό της – Δέκα κακώσεις κατέγραψε ο ιατροδικαστής








