Τέμπη: Προθεσμία για 24/3 έλαβαν οι δύο σταθμάρχες

Για 30/3 ο επιθεωρητής

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή 24/3 στις το μεσημέρι ζήτησε και έλαβαν και οι δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν φύγει από την εργασία τους πριν από τη λήξη της βάρδιάς τους.

Πρόκειται για το έναν σταθμάρχη που εργάζεται με σύμβαση αορίστου και έναν που εργάζεται με σύμβαση έργου οι οποίοι εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να προλάβουν να ενημερωθούν οι συνήγοροί τους για τα στοιχεία της δικογραφίας, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ο συμβασιούχος σταθμάρχης, ο οποίος υπενθυμίζεται έχει υποχρέωση σε 8ωρη βάρδια, δήλωσε «ψύχραιμος, αλλά πολύ στεναχωρημένος». Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πατέρας του είπε πως είναι όλοι τους πολύ αγχωμένοι. «Έχουμε να κοιμηθούμε πέντε μέρες, είναι πολύ αγχωμένο και ταραγμένο το παιδί» είπε.

Αναμένεται σε λίγο να εμφανιστεί και ο προϊστάμενος επιθεώρησης. Κατά πληροφορίες, θα ζητήσει και αυτός προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε βάρος και των τριών έχουν ασκηθεί διώξεις για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος με ποινές από 10 χρόνια έως ισόβια, ενώ βαρύνονται και με κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροήν.

Όσον αφορά στην κατάσταση των τραυματιών, 6 τραυματίες νοσηλεύονται σε κοινές κλίνες, και τρεις στην Εντατική, δύο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και ένας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram