Τέμπη: Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες για νέους στη μνήμη των θυμάτων

Με δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε νέους 16 – 30 ετών τίμησαν την επέτειο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη οι γιατροί, με απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Σύλλογου (ΠΙΣ).
Η ανακοίνωση του ΠΙΣ
«Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, του φονικότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της χώρας με δεκάδες θύματα, κυρίως νέους ανθρώπους. Την ημέρα αυτή ο ΠΙΣ, τιμώντας τη μνήμη τους με αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης και δημιουργία ασφαλούς σιδηροδρόμου, καλεί μέσω των Ιατρικών Συλλόγων τους γιατρούς της χώρας, εντός του αυτονόητου καθήκοντός μας να προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας σε νέους 16 έως 30 ετών».
Επίσης, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ) «με απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει στο κάλεσμα των συγγενών των θυμάτων για εκείνη την ημέρα, ορίζοντας τρίωρη στάση εργασίας (11.00 πρωί έως 14.00 μεσημέρι) των φαρμακείων.
Ο ΦΣΑ καλεί τους φαρμακοποιούς-μέλη του να συμμετάσχουν δίνοντας το παρόν στη συγκέντρωση της 28.2.25».
- 49 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















