Τέμπη – Ανατροπή στις έρευνες: Ποινική δίωξη κατά τριών ατόμων για το λάθος βίντεο
Ποινικές διώξεις κατά δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ και ενός εκπροσώπου ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης άσκησε ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας.
Αιτία η παροχή εσφαλμένου βιντεοληπτικού υλικού στον εφέτη-ανακριτή που διερευνά την τραγωδία των Τεμπών.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες περιλαμβάνουν υπεξαγωγή εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και απείθεια για τον εκπρόσωπο της εταιρείας φύλαξης, ενώ τα στελέχη του ΟΣΕ κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις. Το εσφαλμένο υλικό αφορούσε βίντεο από τον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, αντί για τον Εμπορικό Σταθμό, όπως είχε ζητηθεί.
- 8 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 9 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 9 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!







