Τέμπη: «Άφησε μόνο τον άπειρο και σκότωσε 57 ανθρώπους»

Ξεσπά ο πατέρας θύματος για τον έμπειρο σταθμάρχη

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά. Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται; Είχε μια δουλειά ας παραιτούνταν αν δεν μπορούσε να την κάνει. Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου» ανέφερε ο πατέρας του αδικοχαμένου στο δυστύχημα των Τεμπών 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη.

Μιλώντας στον Alpha, αναρωτήθηκε: «Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά χάλια. Αθωώνουν αυτοί για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!

Εγώ όταν υπηρέτησα στο στρατό και ο γιος, αν λείπαμε μια στιγμή από σκοπιά θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή. Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του, σκότωσε 57 ανθρώπους, 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ. Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές».

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram