Ταύρος: Οπές από σφαίρες σε κτίριο του ΚΕΦΟΔΕ
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στον Ταύρο, όταν εργαζόμενος του ΚΕΦΟΔΕ διαπίστωσε οπές από σφαίρες σε δύο τζάμια κτηρίου όπου στεγάζονται γραφεία.
Το περιστατικό εντοπίστηκε γύρω στις 9:30 π.μ., κατά την είσοδο του εργαζομένου, ενώ το κτήριο είχε κλείσει το προηγούμενο βράδυ χωρίς να εντοπιστεί τίποτα ύποπτο.
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την προέλευση των οπών, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί βολίδες ή άλλα στοιχεία που να εξηγούν το περιστατικό.
Οι έρευνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή ειδικών συνεργείων και η περιοχή παραμένει υπό επιτήρηση.
- 8 λεπτά πριν Ασφάλεια στα ΜΜΜ: Το πρόγραμμα «Αριάδνη» στην υπηρεσία των πολιτών
- 12 λεπτά πριν Κρίσιμες ώρες για τον 4χρονο από την Καστοριά: Διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο μετά από πνιγμό σε πισίνα
- 24 λεπτά πριν Ρόδος: 17χρονη καταγγέλλει πολύωρο ξυλοδαρμό από τον 23χρονο σύντροφό της – Δέκα κακώσεις κατέγραψε ο ιατροδικαστής








