Τατόι: Βελτίωση παρουσιάζουν οι δύο εκπαιδευτές της ΠΑ

Οι δύο εκπαιδευτές της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι επέβαιναν στο διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος P2002‑JF Tecnam της 360ης Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος από τη Σχολή Ικάρων, εμφανίζουν σήμερα καλύτερη κλινική εικόνα, μετά το χθεσινό ατύχημα στο αεροδρόμιο Τατοΐου.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου μεταφέρθηκαν άμεσα μετά την πτώση. Ο ένας εκπαιδευτής έχει διασωληνωθεί, αλλά η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Ο δεύτερος υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στη μέση και η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αεροσκάφος δεν επέβαιναν Ικαροί. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η πτώση ενδέχεται να οφείλεται σε αποκόλληση πτέρυγας κατά την ευθυγράμμιση, αν και τα ακριβή αίτια δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει ζητήσει ολοκλήρωση των ερευνών για να φωτιστούν οι λόγοι που οδήγησαν στην πρόσκρουση του αεροσκάφους.
Το αεροσκάφος συμμετείχε σε πτήση συντήρησης στο πλαίσιο προγραμματισμένης άσκησης γύρω από τον κύκλο του αεροδρομίου Τατοΐου και προσέκρουσε στο έδαφος εκτός του διαδρόμου προσγείωσης.
- 2 λεπτά πριν Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι πρέπει να υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις
- 6 λεπτά πριν Γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο – μαμούθ στη Nestlé Hellas;
- 14 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Ποια προκήρυξη έχει πλαφόν στις δηλώσεις θέσεων;

















