Τ. Θεοδωρικάκος: Έρχονται προσλήψεις 150 συνοριοφυλάκων

Μέσω προκήρυξης η κάλυψη των θέσεων

Την πρόσληψη 150 νέων συνοριοφυλάκων σε Ροδόπη και Καβάλα μέσω προκήρυξης εξήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η ενίσχυση της ασφάλειας αποτελεί προϋπόθεση για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ευημερία των πολιτών», επισήμανε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, στην παρέμβασή του, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή.

Ο Υπουργός σημείωσε ότι εντός του Φεβρουαρίου θα αναλάβουν υπηρεσία 250 ακόμη συνοριοφύλακες και θα γίνει η προκήρυξη για την κάλυψη 150 ακόμη θέσεων στις περιοχές Ροδόπης και Καβάλας.

"Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν, συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, για να ενισχυθούν οι προτεραιότητες μας που είναι η ασφάλεια των συνόρων και η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και η ασφάλεια των πολιτών και των υποδομών σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης".

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram