Σύρος: Επιχείρηση διάσωσης 52χρονου που έπεσε σε πηγάδι βάθους 15 μέτρων
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (15/10) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σύρου, όταν ένας 52χρονος άνδρας έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε πηγάδι βάθους 15 μέτρων.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η ειδοποίηση στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έφτασε περίπου στις 11:30, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να κινητοποιούνται άμεσα για τον απεγκλωβισμό του άνδρα.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι, με τη χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού, κατάφεραν να προσεγγίσουν τον 52χρονο και να τον ανασύρουν από το πηγάδι.
Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, ο άνδρας παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η πτώση, ενώ δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.
- 16 λεπτά πριν Συντάξεις ΔΕΚΟ και τραπεζών: Ποιοι παλαιοί ασφαλισμένοι μπορούν να βγουν πριν από τα 62 – Τι ισχύει για ΟΤΕ, ΔΕΗ και τράπεζες
- 19 λεπτά πριν Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ξεκινούν αύριο (7/11) οι αιτήσεις για 34 προσλήψεις
- 47 λεπτά πριν Επιστροφή ενοικίου 2026: Πληρώνεις κανονικά το ενοίκιό σου αλλά δεν πήρες χρήματα; Τι πρέπει να ελέγξεις









