Σύρος: Δίωξη στο ζευγάρι για τον θάνατο της 41χρονης διασώστριας – Στο μικροσκόπιο τα βίντεο

Σύρος: Δίωξη στο ζευγάρι για τον θάνατο της 41χρονης διασώστριας – Στο μικροσκόπιο τα βίντεο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση θανάτου της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο. Σε βάρος του 41χρονου κατηγορουμένου ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ η σύζυγός του κατηγορείται για συνέργεια. Οι δύο έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Κατά την αναπαράσταση στο σπίτι, που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, το ζευγάρι εξετάστηκε χωριστά χωρίς να προκύψουν ουσιαστικές αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο απόπειρας ληστείας.

Οι Αρχές εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, στα οποία η 41χρονη φέρεται να εμφανίζεται με καλυμμένα χαρακτηριστικά, γάντια και υπηρεσιακό παντελόνι, αφήνοντας το σακίδιό της κοντά στο σπίτι. Μέσα σε αυτό βρέθηκαν αεροβόλο και λοστός, ενώ φέρεται να κρατούσε και μαχαίρι. Η σύντροφος του 41χρονου, που άνοιξε την πόρτα, φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά κατά την επίθεση.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version