ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κοροϊδία Μητσοτάκη και των θλιβερών υπουργών του στους καλλιτέχνες δεν θα περάσει

«Έχει υποσχεθεί ότι θα πάρει πίσω το έκτρωμα του ΠΔ»

«Εδώ και τρεις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί με προσωπικό του μήνυμα στους καλλιτέχνες ότι θα πάρει πίσω το έκτρωμα του Προεδρικού Διατάγματος που υποβαθμίζει τα πτυχία τους. Αφού επιχείρησε να δημιουργήσει προσδοκίες μετά εξαφανίστηκε και αυτός και οι υπουργοί του», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όπως αποδεικνύεται οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες του Σαββάτου δεν είχαν άλλο σκοπό από το να διασπάσουν το μέτωπο των καλλιτεχνών, να αναβάλλουν τη μαζική παραίτηση των καθηγητών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και να μπλοκάρουν τη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση», σημειώνει, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης από προχθές - προσωπικά ο ίδιος - συμμετέχει στον εμπαιγμό των καλλιτεχνών που όλο αυτό το διάστημα είχαν αναλάβει η κ. Κεραμέως, ο κ. Βορίδης, η κ. Μενδώνη και ο κ. Γιατρομανωλάκης». «Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να λένε ψέματα και να εξυπηρετούν συμφέροντα. Το δίκιο των καλλιτεχνών είναι γι' αυτούς ψιλά γράμματα» συμπληρώνει και καταλήγει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, στέκεται στο πλευρό όλων των καλλιτεχνών όλων των κλάδων που θα λάβουν μέρος στην απεργία της Τετάρτης 1/2 και της Πέμπτης 2/2 και που θα βρίσκονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στην Πλατεία Συντάγματος, ώστε να ακουστεί μια ισχυρή φωνή προκειμένου να καταργηθεί το Προεδρικό Διάταγμα και να κοπεί το δούλεμα της κυβέρνησης στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η κοροϊδία Μητσοτάκη και των θλιβερών υπουργών του δεν θα περάσει».

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram