Συνελήφθη 55χρονος οδηγός που έτρεχε με 179 χλμ/ώρα στη Βουλιαγμένης

Συνελήφθη 55χρονος οδηγός που έτρεχε με 179 χλμ/ώρα στη Βουλιαγμένης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε σύλληψη προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας 1/12 οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, όταν εντόπισαν έναν 55χρονο οδηγό μηχανής να κινείται με υπερβολική ταχύτητα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην περιοχή του Ελληνικού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 55χρονος κινούνταν με 179 χλμ/ώρα, αντί του επιτρεπομένου ορίου των 70 χλμ/ώρα», εξέλιξη που, όπως επισημαίνεται, δημιουργούσε σοβαρό κίνδυνο για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Με απλά λόγια, ο 55χρονος υπερέβη κατά 109 χλμ/ώρα το ανώτατο όριο ταχύτητας στη συγκεκριμένη λεωφόρο.

Η Τροχαία προχώρησε άμεσα στις προβλεπόμενες διαδικασίες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση. Στη συνέχεια, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, όπως ορίζει η διαδικασία.

Γεωργία Ζιαγάκη

Γεωργία Ζιαγάκη

Η Γεωργία Ζιαγάκη σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Από το 2022 εργάζεται σε ειδησεογραφικά μέσα καλύπτοντας οικονομικό ρεπορτάζ και διεθνή. Ειδίκευση στις συνεντεύξεις. Δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου, digital trends editor.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version