Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Καταθέτει η φίλη της καταγγέλλουσας

Συνεχίζεται σήμερα, 20 Ιανουαρίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού κατά δύο γυναικών.
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών βρίσκονται και οι δύο καταγγέλλουσες, καθώς και η φίλη της μίας η οποία καταθέτει σήμερα σχετικά με την απόπειρα βιασμού στο θέατρο Μουσούρη το 2010.
Παρούσες στη δίκη είναι και οι Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε για τις δυο απόπειρες βιασμού, ωστόσο απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση. Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, με αναστολή.
- 8 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 31 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 39 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη















