Συνάντηση Θεοδωρικάκου με την ΚΕΔΕ

Όλα όσα είπαν

Συνάντηση με το νέο Πρόεδρο και Προεδρείο της ΚΕΔΕ είχε το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε το προεδρείο για την πραγματική εικόνα του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και τόνισε ότι στόχος του είναι η διασφάλιση και υλοποίηση των έργων που έχουν εγκριθεί μέσα από το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου που θα ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους, ύστερα από την ολοκλήρωση των συζητήσεων με την ΕΤΕπ, καθώς και από τα ΠΕΠ και Τομεακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ.

«Θα φροντίσουμε να μη χαθεί κανένα σοβαρό και σημαντικό έργο από αυτά που έχουν ήδη προγραμματισθεί. Θα χανόντουσαν αν δεν κάναμε αυτή τη δουλειά και την προετοιμασία με την ΕΤΕπ. Αλλά δεν είμαστε ανεύθυνοι, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την πεποίθηση ότι με το νέο Πρόεδρο και το νέο Προεδρείο της ΚΕΔΕ θα έχει μια δημιουργική και στενότατη συνεργασία, για το καλό της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών και σημείωσε ότι, μετά την ψήφιση του νέου νόμου που θα συνταχθεί σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram