Συνάντηση πρωθυπουργού με ΥΠΕΞ Πορτογαλίας
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας, Paulo Rangel.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με κύριο αντικείμενο το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (2028-2034) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- 47 λεπτά πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 2 ώρες πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









