Συναγερμός στο Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας μετά από απειλή για βόμβα

Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση το πρωί της ημέρας στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, μετά από τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για πιθανή τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, προκαλώντας συναγερμό στις υπηρεσίες ασφαλείας.
Συναγερμός μετά από απειλητικό τηλεφώνημα
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά με δικαστικό υπάλληλο και έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας στο κτίριο. Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε άμεσα στην Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και προχώρησε στον αποκλεισμό του χώρου γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο.
Έρευνες σε όλους τους χώρους του κτιρίου
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς ελέγχους στο εσωτερικό και το εξωτερικό του κτιρίου, με στόχο να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε ύποπτο αντικείμενο. Οι έρευνες επεκτάθηκαν σε όλους τους χώρους, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών ασφαλείας για αντίστοιχες περιπτώσεις.
Σε εξέλιξη η επιχείρηση με αυξημένα μέτρα
Η επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας και εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα προστασίας μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι.
- 23 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (9/6) στις 12:00 η προθεσμία για τις ενστάσεις στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα
- 52 λεπτά πριν Είναι καλύτερο να πίνετε καφέ πριν ή μετά το πρωινό;
- 2 ώρες πριν Το άγνωστο παρασκήνιο του γάμου Καρόλου – Νταϊάνα που επανέρχεται στο φως

















