Συναγερμός στην Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Συναγερμός στην Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν άγνωστο άτομο τηλεφώνησε σε τηλεοπτικό σταθμό προειδοποιώντας για τοποθέτηση βόμβας στο συγκρότημα.

Αμέσως μετά την αναγγελία της απειλής, οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο ασφαλείας για περιστατικά εκρηκτικών μηχανισμών. Παράλληλα, ειδικά κλιμάκια πραγματοποιούν ελέγχους στους χώρους των δικαστηρίων, ενώ η περιοχή παραμένει υπό επιτήρηση για προληπτικούς λόγους.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Η Χρυσούλα Κέντσου-Δρακάκη είναι δημοσιογράφος και καλύπτει θέματα ΑΣΕΠ με ειδίκευση στην Υγεία και στην Ψυχαγωγία. Εχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία και λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση - επιμέλεια κειμένων. Προϋπηρεσία στο Epixeiro.gr και στο Healthweb.gr.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version