Σύλληψη καταστηματάρχη για σερβίρισμα ποτών σε ανήλικους

Σύλληψη καταστηματάρχη για σερβίρισμα ποτών σε ανήλικους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε έλεγχο της Αστυνομίας στα Ιωάννινα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να σερβίρει αλκοολούχα ποτά σε δύο ανήλικους μαθητές, ηλικίας 16 και 17 ετών.

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία. Οι αρχές εντόπισαν τους δύο ανήλικους να καταναλώνουν ποτά μέσα στο κατάστημα, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του υπεύθυνου.

Παράλληλα, η Δημοτική Αστυνομία επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, όπως προβλέπει η νομοθεσία για παραβάσεις που αφορούν την προστασία ανηλίκων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Οι αρχές επισημαίνουν ότι οι έλεγχοι για την κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους θα ενταθούν, στο πλαίσιο της αυξημένης μέριμνας για την ασφάλεια των νέων.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr