Σύλληψη 5 ανηλίκων για βίαιη επίθεση σε 14χρονο

Στη σύλληψη πέντε ανηλίκων, ηλικίας 15 και 16 ετών, προχώρησαν οι αρχές στον Ασπρόπυργο, μετά από επίθεση που εξαπέλυσαν σε βάρος ενός 14χρονου μαθητή, έξω από σχολείο της περιοχής.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου 2025. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι πέντε ανήλικοι προσέγγισαν τον 14χρονο και τον γρονθοκόπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα σε ταυτοποίηση και σύλληψη των πέντε δραστών το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε στις τάξεις των ανηλίκων είναι ότι ένας από τους δράστες φέρεται να ξύρισε το κεφάλι του, επιχειρώντας να αλλάξει την εμφάνισή του ώστε να αποφύγει την αναγνώριση από τις αρχές.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκου και εξύβριση, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.
- Μόλις τώρα Καλαμάτα: Στον Ανακριτή ο 41χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του – Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες
- 14 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Σήμερα (4/6) η ηλεκτρονική κληρωτίδα – Έρχονται τα αποτελέσματα για 2.628 μόνιμες προσλήψεις
- 14 λεπτά πριν Έρχονται αναδρομικά έως 3.500 ευρώ για 100.000 συνταξιούχους- Ποιοι θα τα πάρουν















