Σύγκρουση μαθητικού λεωφορείου με βαν στη Χαλκιδική – Τρεις τραυματίες

Σύγκρουση μαθητικού λεωφορείου με βαν στη Χαλκιδική – Τρεις τραυματίες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 08:15, εντός του Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που εκτελούσε το καθημερινό μαθητικό δρομολόγιο, συγκρούστηκε με βαν, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 44χρονος οδηγός του βαν, μία 23χρονη γυναίκα και ένας 63χρονος άνδρας. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ιδιαίτερα καθησυχαστικό είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητών. Τα παιδιά αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το λεωφορείο και συνέχισαν πεζή προς το σχολείο τους, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο του ατυχήματος.

Εξαιτίας του τροχαίου, η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά, έως ότου απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα οχήματα και αποκατασταθεί πλήρως η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Γεωργία Ζιαγάκη

Γεωργία Ζιαγάκη

Η Γεωργία Ζιαγάκη σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Από το 2022 εργάζεται σε ειδησεογραφικά μέσα καλύπτοντας οικονομικό ρεπορτάζ και διεθνή. Ειδίκευση στις συνεντεύξεις. Δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου, digital trends editor.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version