Σύγκρουση δύο φορτηγών στο ύψος των Μεγάρων
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδός Αθηνών–Κορίνθου, στο ύψος των Μέγαρα και συγκεκριμένα στο 44,5ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθος.
Το περιστατικό προκλήθηκε από σύγκρουση δύο φορτηγών οχημάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στη ροή της κυκλοφορίας. Για λόγους οδικής ασφάλειας και προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες απομάκρυνσης των οχημάτων, έκλεισαν η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η λωρίδα έκτακτης ανάγκης, προκαλώντας καθυστερήσεις στο σημείο.
Οι αρμόδιες Αρχές βρίσκονται επί τόπου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αποκατάσταση της ομαλής διέλευσης των οχημάτων.
- 1 ώρα πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 3 ώρες πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 3 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C









