ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα επιζήσασας των Τεμπών – «Δεν θα ηρεμήσω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Μυρσίνη, μια από τις επιζήσασες, συνεχίζει τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης.
Η μητέρα της, Ελένη Τουλκιαρίδου, μοιράστηκε την οδυνηρή εμπειρία της κόρης της, η οποία πέρασε 45 ημέρες στη ΜΕΘ, υποβλήθηκε σε σοβαρή κρανιοχειρουργική επέμβαση και πέρασε δύο χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης.
Παρά την πρόοδό της, η Μυρσίνη εξακολουθεί να θρηνεί την απώλεια της φίλης της, Ελπίδας Χούπα, που χάθηκε στο δυστύχημα. Η μητέρα της αναφέρει ότι η Μυρσίνη επιθυμεί δικαιοσύνη για το συμβάν, δηλώνοντας: “Δεν θα ηρεμήσω και δεν θα ησυχάσω γιατί για έναν λόγο που δεν φταίμε, δεν έχουμε την Ελπίδα κοντά μας“.
Τη μοιραία νύχτα, η οικογένεια αγωνιούσε για την τύχη της Μυρσίνης, καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Τελικά, ο αδελφός της την αναγνώρισε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα. Η μητέρα της περιγράφει τις πρώτες στιγμές: “Πέρασε όλο το βράδυ και δεν ξέραμε πού είναι η Μυρσίνη… Ο Θοδωρής είδε την αδερφή του διασωληνωμένη… μετρούσαν την ενδοκράνια πίεσή της“.
Η Μυρσίνη, μετά την ανάνηψή της, δυσκολευόταν να αναγνωρίσει αντικείμενα και αρχικά δεν γνώριζε για την απώλεια της φίλης της, στέλνοντάς της μηνύματα χωρίς ανταπόκριση. Η οικογένεια συνεχίζει να στηρίζει τη Μυρσίνη στην προσπάθειά της να επανέλθει στην καθημερινότητα, ενώ παράλληλα αναζητά δικαιοσύνη για τα θύματα του δυστυχήματος.
- Μόλις τώρα ΑΣΕΠ – Αναπληρώσεις: Μόνιμοι διορισμοί στην ΑΑΔΕ – Ποιους αφορά η απόφαση
- 20 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 42 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»















