Στο κυνήγι του δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Νέα βίντεο και φωτογραφίες από το FBI

Στο κυνήγι του δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Νέα βίντεο και φωτογραφίες από το FBI

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αμερικανικές αρχές για τον άνδρα που δολοφόνησε τον συντηρητικό ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ το απόγευμα της Τετάρτης. Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον διαθέτει πληροφορίες να επικοινωνήσει με το FBI.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση τεσσάρων νέων φωτογραφιών του υπόπτου, δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή της διαφυγής του.

https://twitter.com/rawsalerts/status/1966320696247861340

Στο υλικό φαίνεται ο δράστης να τρέχει στην ταράτσα του κτιρίου από το οποίο πυροβόλησε, να πηδάει από ύψος, να διασχίζει δρόμο και να καταφεύγει σε δασώδη περιοχή, όπου εντοπίστηκε το όπλο.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημόσιας Ασφάλειας της Γιούτα, «ο άνδρας τρέχει στην ταράτσα, πηδάει και εξαφανίζεται στη δασώδη περιοχή όπου βρέθηκε το όπλο».

Σε άλλο βίντεο που δημοσιοποίησε το TMZ, φαίνεται ο ύποπτος να περπατά σε γειτονιά του Όρεμ στη Γιούτα, πριν κατευθυνθεί στο πανεπιστήμιο όπου θα μιλούσε ο Κερκ, και στη συνέχεια να ακολουθεί την ίδια διαδρομή για να διαφύγει.

Οι φωτογραφίες που έδωσαν οι αρχές είναι πιο κοντινές, όμως το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου δυσκολεύουν την αναγνώριση. Ωστόσο, διακρίνονται καθαρά τα ρούχα, τα παπούτσια και το σακίδιο που είχε μαζί του.

Οι ερευνητές εντόπισαν αποτύπωμα αριστερού χεριού και αποτύπωμα παπουτσιού, ενώ εκτιμούν ότι ο ύποπτος φορούσε αθλητικά Converse με λευκές σόλες.

Ο κυβερνήτης της Γιούτα Σπένσερ Κοξ δήλωσε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς τη βοήθεια του κοινού αυτή τη στιγμή». Παράλληλα τόνισε ότι οι αρχές έχουν ήδη λάβει πάνω από 7.000 πληροφορίες, αριθμός που θυμίζει την περίοδο μετά τη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

«Χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια. Οποιαδήποτε βίντεο ή φωτογραφίες έχετε πρέπει να υποβληθούν στη γραμμή πληροφοριών», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι στη μεγάλη αυτή επιχείρηση συμμετέχουν 20 κρατικές, ομοσπονδιακές και τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr