Στην 89η ΔΕΘ οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες Ελλάδας – Ουκρανίας
Στο επίκεντρο της ενίσχυσης των Ελληνο- Ουκρανικών επιχειρηματικών σχέσεων βρίσκονται τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια Αθηνών (ΕΒΕΑ) και Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), τα οποία, σε συνεργασία με το αντίστοιχο επιμελητήριο της Ουκρανίας, συνδιοργανώνουν την εκδήλωση «Greece – Ukraine: Business Opportunities», στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ (6-14/9).
Η εκδήλωση, που γίνεται με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2028), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/9 στις 16:00, στον υπαίθριο χώρο C08, stand 06 του ΕΒΕΑ, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση το ΕΒΕΘ.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν η οικονομική κατάσταση της Ουκρανίας, οι προοπτικές για εξαγωγές και επενδύσεις, καθώς και οι ευκαιρίες συνεργασίας μέσα από στοχευμένες B2B επιχειρηματικές συναντήσεις με ουκρανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε δυναμικούς τομείς όπως η επιπλοποιία, η αρτοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων και η παραγωγή χυμών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στα τηλέφωνα 2310 370132 & 370182.
- 30 λεπτά πριν Κυνηγετική περίοδος 2026-2027: Τι ισχύει τώρα – Οι ημερομηνίες «κλειδιά» και οι απαγορεύσεις
- 2 ώρες πριν Νερό στο ζεστό αυτοκίνητο: Τι περνά από το πλαστικό – Πότε το πετάμε
- 24/08/2026 02:00 Ύπνος με ανοιχτό κλιματιστικό: 5 λάθη που κάνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε
