Στη φυλακή ο 17χρονος για την αρπαγή βρέφους στον Πειραιά
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη για την αρπαγή βρέφους 30 ημερών από το κέντρο του Πειραιά, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προέβαλε τον ισχυρισμό ότι ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Ο ισχυρισμός αυτός θα αξιολογηθεί στο πλαίσιο της κυρίας ανάκρισης και είναι πιθανό να διαταχθεί η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Ο ανήλικος απολογήθηκε για το κακούργημα της αρπαγής κατά συρροή, καθώς ομολόγησε ότι είχε αρπάξει ένα ακόμη μωρό στα τέλη της περασμένης Άνοιξης από σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια. Επίσης, απολογήθηκε για το πλημμέλημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο, επίσης κατά συρροή.
- 3 ώρες πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 3 ώρες πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 23/08/2026 19:00 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026









