Στη φυλακή 38χρονος αστυνομικός – Κατηγορείται για εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος αστυνομικός του Τμήματος Νέας Ιωνίας, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Κατά την απολογία του, ο αστυνομικός αρνήθηκε κατηγορηματικά τη συμμετοχή του στη διακίνηση ναρκωτικών, υποστηρίζοντας ότι είναι μόνο περιστασιακός χρήστης κοκαΐνης και πως δεν είχε καμία εμπλοκή στη δράση του κυκλώματος.
«Δεν έχω κάνει ποτέ διακίνηση ναρκωτικών. Είμαι μόνο περιστασιακός χρήστης κοκαΐνης. Έχω οικονομική άνεση εξαιτίας των γονιών μου με τα λεφτά των οποίων είχα μερίδιο σε κομμωτήριο και διαμέρισμα airbnb. Έχω δικαιολογήσει στις δικαστικές αρχές όλες τις συναλλαγές μου στο 100% και δεν είναι καμία παράνομη. Το λάθος μου ήταν ότι τα χρήματα που εισέπραττα από τις εργασίες μου τα έπαιζα στο στοίχημα», φέρεται να είπε στην απολογία του.
Προφυλακιστέος και ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Μαζί του κρίθηκε προφυλακιστέος και ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, ο οποίος επίσης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή.
«Είμαι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Είμαι θύμα των ναρκέμπορων. Βοηθήστε με να απεξαρτηθώ. Δεν έκανα διακίνηση και είναι ψέματα ότι έδινα ναρκωτικά παρουσία του ανηλίκου παιδιού μου», φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος.
Η σύζυγός του, η οποία επίσης προφυλακίστηκε, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τα ναρκωτικά, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη προκειμένου να επιστρέψει στο παιδί της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και τέσσερις ακόμη φερόμενοι ως συνεργοί του κυκλώματος, το οποίο φέρεται να είχε δραστηριότητα στη διακίνηση κοκαΐνης και άλλων ουσιών.
Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση του κυκλώματος και ο ρόλος κάθε εμπλεκόμενου στην υπόθεση.
- 3 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η 29χρονη για την επίθεση με δύο μαχαίρια στον σύντροφό της – Στο Παπανικολάου ο 24χρονος
- 7 λεπτά πριν Ζαχάρω: 46χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για απόπειρα βιασμού – Συνελήφθη ο 52χρονος
- 9 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Στα Ιταλικά εξετάζονται σήμερα (24/6) οι υποψήφιοι – Πότε βγαίνουν οι βαθμολογίες
















