Σταύρος Γεωργίου: Πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αμβλύ όργανο – Δεν έχει βρεθεί το όπλο

Σταύρος Γεωργίου: Πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αμβλύ όργανο – Δεν έχει βρεθεί το όπλο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα από θλων αμβλύ όργανο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προσδιοριστεί το ακριβές αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες τον χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, προκαλώντας τις θανατηφόρες κακώσεις. Το όργανο του εγκλήματος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη συλλογή στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των υπευθύνων.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version