Σταρόβας για το εγκεφαλικό: «Το δημιούργησα μόνος μου»

Σταρόβας για το εγκεφαλικό: «Το δημιούργησα μόνος μου»
Η στήριξη του κόσμου τον ενίσχυσε (Πηγή φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» της ΕΡΤ1)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια συγκινητική και αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» και μίλησε ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και για τη νέα του αρχή στο θέατρο.

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Η Χρυσούλα Κέντσου-Δρακάκη είναι δημοσιογράφος και καλύπτει θέματα ΑΣΕΠ με ειδίκευση στην Υγεία και στην Ψυχαγωγία. Εχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία και λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση - επιμέλεια κειμένων. Προϋπηρεσία στο Epixeiro.gr και στο Healthweb.gr.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version