Στα δικαστήρια η κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Ο υπουργός ανέφερε ότι η μήνυση αφορά δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου σχετικά με τη Βιολάντα. Παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν προσφεύγει δικαστικά για όσα λέγονται εντός της Βουλής, καθώς –όπως είπε– αυτά παραμένουν στο κοινοβουλευτικό πλαίσιο.
Τέλος, κατηγόρησε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ότι επιχειρεί να δημιουργήσει νέο πολιτικό αφήγημα εις βάρος του, εκτιμώντας ότι η προσπάθεια αυτή δεν θα ευδοκιμήσει.
- Μόλις τώρα Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας
- 4 λεπτά πριν Υπουργείο Παιδείας: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας σε ΚΕΔΑΣΥ για τρία έτη
- 5 λεπτά πριν Κοκοτσάκης κατά Καρυστιανού: «Δεν μπορείς να ευαγγελίζεσαι τη διαφάνεια και να λειτουργείς με αυλές»

















