Στα δικαστήρια η κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Ο υπουργός ανέφερε ότι η μήνυση αφορά δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου σχετικά με τη Βιολάντα. Παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν προσφεύγει δικαστικά για όσα λέγονται εντός της Βουλής, καθώς –όπως είπε– αυτά παραμένουν στο κοινοβουλευτικό πλαίσιο.
Τέλος, κατηγόρησε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ότι επιχειρεί να δημιουργήσει νέο πολιτικό αφήγημα εις βάρος του, εκτιμώντας ότι η προσπάθεια αυτή δεν θα ευδοκιμήσει.
- 5 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική επίθεση στη Νέστορα – Νέα προθεσμία για τον τρίτο
- 12 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2027: Βγήκε νέα εξεταστέα ύλη των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ
- 17 λεπτά πριν Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: 51 θέσεις εργασίας για σχολικές καθαρίστριες – Αιτήσεις έως 28 Ιουλίου







