Σπέτσες: Απαγόρευση απόπλου σε επιβατηγό-ταχύπλοο λόγω βλάβης

Σπέτσες: Απαγόρευση απόπλου σε επιβατηγό-ταχύπλοο λόγω βλάβης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απαγόρευση απόπλου επιβλήθηκε σε επιβατηγό–ταχύπλοο στο λιμάνι των Σπετσών, λόγω βλάβης που παρουσίασαν οι μηχανές του, καθιστώντας αδύνατη την εκκίνησή τους.

Το πλοίο μετέφερε 49 επιβάτες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν προς την Ύδρα και τον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες Λιμενικές Αρχές, όλοι οι επιβάτες θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version