Σπάτα – Συναγερμός στην Αττική Οδό: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

Σπάτα – Συναγερμός στην Αττική Οδό: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμό προκάλεσε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουλίου, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ΙΧ όχημα τύπου Smart στην Αττική Οδό, στο 48ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Σπάτων και κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με το iRafina.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12:30 και εξαπλώθηκε γρήγορα, κατακαίγοντας το αυτοκίνητο, αλλά και ξερά χόρτα και δύο δέντρα στο διάζωμα του δρόμου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Παιανία, Αρτέμιδα και Κορωπί, που έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν για την κατάσβεση.

Λόγω του περιστατικού, σημειώθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, χωρίς –ευτυχώς– να αναφερθούν τραυματισμοί. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν επεκταθούν σε μεγαλύτερη έκταση.

Η Αττική Οδός παραμένει ανοιχτή, ωστόσο οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν αυξημένη προσοχή στην περιοχή.

Ηλιάνα Καλούπη

Ηλιάνα Καλούπη

Η Ηλιάνα Καλούπη είναι δημοσιογράφος από το 2018. Έχει πτυχίο στη λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Υψηλή εξειδίκευση σε θέματα ΑΣΕΠ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Δημιουργός σύνθετου περιεχομένου για ευρύ φάσμα θεματολογίας.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version