Σοβαρός τραυματισμός από «σαΐτα» στο Βέλο Κορινθίας
Σοβαρό περιστατικό με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (11/04) στο Βέλο Κορινθίας, περίπου στις 22:00, κατά τη διάρκεια προσπάθειας αναβίωσης του εθίμου της «σαΐτας».
Οι δύο νεαροί ανέβηκαν σε μπαλκόνι για να ενεργοποιήσουν αυτοσχέδιο μηχανισμό, ωστόσο η διαδικασία ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.
Ο ένας τραυματίας, 19χρονος υπήκοος Ουκρανίας, υπέστη βαρύ τραύμα στο χέρι που οδήγησε σε ακρωτηριασμό δακτύλου και διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.
Ο δεύτερος, 24χρονος Έλληνας, φέρει σοβαρό τραύμα στο μάτι και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.
Σύμφωνα με τις αρχές, και οι δύο νοσηλεύονται υπό φρούρηση.
- 7 λεπτά πριν Οι τράπεζες ανοίγουν δρόμο στις ιδιωτικές συντάξεις;
- 17 λεπτά πριν Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Νεκροί σε φωτιά σε υπό κατασκευή κτήριο – Έξι αγνοούμενοι
- 24 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Απόψε (14/7) στις 22:00 ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία








