Σοβαρό τροχαίο στη Βάρη: Νταλίκα ανατράπηκε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, περίπου στις 07:30, στη λεωφόρο Ευελπίδων, στα Βλάχικα της Βάρης, στο ρεύμα προς Βούλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νταλίκα που μετέφερε σακιά με χώμα ξέφυγε από την πορεία της υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανατράπηκε, καταλήγοντας πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη μπροστά από πρατήριο υγρών καυσίμων, προκαλώντας αναστάτωση στους οδηγούς που περνούσαν από το σημείο.
Από την ανατροπή του βαρέος οχήματος δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ωστόσο οι υλικές ζημιές είναι σημαντικές τόσο στο φορτηγό όσο και στο σταθμευμένο όχημα.
Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Βούλα γινόταν με δυσκολία, ενώ τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Ελληνικού.
- 8 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 9 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 9 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








