Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Πέραμα
Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πέραμα, όταν ένας 62χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά, αφού καταπλακώθηκε από εκσκαφέα κατά τη διάρκεια εργασιών.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το ατύχημα έγινε περίπου στις 07:15, σε υπαίθριο χώρο στη συμβολή των οδών Σκρά και Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο έργων οδοποιίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ερπυστριοφόρος εκσκαφέας κινήθηκε προς το μέρος του εργαζομένου, με αποτέλεσμα να παγιδεύσει το δεξί του πόδι και να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 62χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων», όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Έρευνα από τις αρμόδιες αρχές

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, ενώ έχει διαταχθεί και ιατροδικαστική εξέταση του τραυματία.

Καταθέσεις στο πλαίσιο της προανάκρισης

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν ήδη καταθέσει ο 44χρονος εργοταξιάρχης, ο 59χρονος βοηθός επιβλέποντα του έργου και ένας 60χρονος εργάτης, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr