Σοβαρό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη – Τρένο παρέσυρε και ακρωτηρίασε εργαζόμενο του ΟΣΕ

Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/2) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Σίνδο όταν τρένο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 33χρονο εργαζόμενο του ΟΣΕ.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:00, κοντά στη Γ’ είσοδο της ΒΙΠΕ Σίνδου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος εργαζόμενος φέρεται να προσπάθησε να επιβιβαστεί σε τρένο ενώ αυτό βρισκόταν σε κίνηση. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να πέσει και να παρασυρθεί από το τρένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβάν έλαβε χώρα σε αφύλακτη διάβαση.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον 33χρονο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο άνδρας έχει ακρωτηριαστεί από τον αστράγαλο και κάτω στο ένα πόδι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.
Φωτογραφία από το σημείο (πηγή: Thestival)

- 59 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν















