Sold out το Ελλάδα – Δανία στο «Καραϊσκάκης»

Sold out το Ελλάδα – Δανία στο «Καραϊσκάκης»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήταν θέμα χρόνου και επιβεβαιώθηκε: το παιχνίδι της Εθνικής με τη Δανία (21:45, Newsit.gr, Alpha), για τη 2η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2026, θα διεξαχθεί σε γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μόλις λίγα 24ωρα μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί της Λευκορωσίας, οι Έλληνες φίλαθλοι έσπευσαν να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα το sold out, με το φαληρικό γήπεδο να ετοιμάζεται για μια ακόμη μεγάλη βραδιά της Εθνικής.

Είχαν απομείνει 200 εισιτήρια, μαζί και με ορισμένες επιστροφές Δανών και μέσα σε ελάχιστα λεπτά αυτά βρήκαν κάτοχο. Οι ρυθμίσεις του Firefox απέτρεψαν την καταγραφή σας από αυτό το περιεχόμενο στους ιστοτόπους ή τη χρήση του για διαφημίσεις.

Έτσι, απόψε το βράδυ, στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” δεν θα… πέφτει καρφίτσα!

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr