ΣΟΚ: Συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία

Εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων
Ο συγγραφέας αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και έχει οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της προφυλάκισης γνωστού και βραβευμένου συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε στις φυλακές Τρίπολης, αφού εντοπίστηκε από το ειδικό λογισμικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να επισκέπτεται και να κατεβάζει πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, μετά από έρευνα που διεξήγαγε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα αρχεία του εντοπίστηκαν περισσότερα από 100 βίντεο με σκληρό πορνογραφικό υλικό με παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αναζήτησε και κατέβασε τα συγκεκριμένα αρχεία παιδικής πορνογραφίας για επαγγελματικούς λόγους προκειμένου να προχωρήσει στη συγγραφή βιβλίου με συναφές θέμα – αντικείμενο.

Ο συγγραφέας αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και έχει οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να εξακριβωθεί το εύρος αυτής της υπόθεσης, καθώς ερευνώνται πιθανές διασυνδέσεις του προφυλακισθέντα κατηγορούμενου με διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram