Σοκ στον Ασπρόπυργο: 25χρονη έκρυβε «οπλοστάσιο» με κατάνα
Στον Ασπρόπυργο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής 10 Αυγούστου μία 25χρονη, κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από στοχευμένη έρευνα στην οικία της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπαθί τύπου «κατάνα», τέσσερα ξιφίδια, ένα μαχαίρι επιβίωσης και ένα αυτοσχέδιο πιστόλι.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες ότι στο σπίτι της νεαρής γυναίκας αποκρύπτονταν επικίνδυνα αντικείμενα.
Περισσότερα:
- 26 λεπτά πριν ΕΟΠΥΥ: Ποιοι παίρνουν έως 100 ευρώ για γυαλιά – Βήμα βήμα η αίτηση και τα δικαιολογητικά
- 57 λεπτά πριν Πετρέλαιο θέρμανσης: Φόβοι για ακριβό χειμώνα – Πάνω από 1,60 ευρώ το λίτρο δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις
- 1 ώρα πριν Voucher παιδικών σταθμών: Αρχίζουν αύριο (24/8) οι εγγραφές
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









