Σοκ στον Άλιμο: Άνδρας άρπαξε βρέφος από τη γιαγιά του – Το άφησε σε κάδο σκουπιδιών

Σοκ στον Άλιμο: Άνδρας άρπαξε βρέφος από τη γιαγιά του – Το άφησε σε κάδο σκουπιδιών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/5) στον Άλιμο, όπου ένα βρέφος μόλις 6 μηνών εντοπίστηκε πεταμένο σε μια μαύρη σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Το μωρό εντοπίστηκε λίγο πριν τις 17:00 σε κάδο έξω από το Συμμαχικό Πολεμικό Νεκροταφείο Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ζωή του βρέφους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πώς εντοπίστηκε το μωρό;

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα μετά από τηλεφώνημα κατοίκου στον Άλιμο, ο οποίος ειδοποίησε το 100 ότι ένα βρέφος, λίγων μηνών, βρισκόταν εγκαταλελειμμένο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα Ρομά εμφανίστηκε σε σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια και κατήγγειλε στις αρχές ότι της άρπαξαν το μωρό, ενώ βρισκόταν μέσα στο κατάστημα. Οι δύο καταγγελίες συνδέθηκαν άμεσα από τις αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση και να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί.

Παράλληλα, οι αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr